SELAMAT DATANG KE MELLIFERA-ROSA

girl or boy..????

Assalamualaikum

Entri ni aku buat sebaik sajo aku balik dari klinik kesihatan sg pelek.. Macam biasa la.. routine check up. So alang-alang ari ni scan peyut.. aku soh la doktor Nor tu check jantina sekali.

Hehehe..

Nak tau ke??

Jeng! Jeng! Jeng!

Doktor ckp macam pompuan.. Aku tanya la balik konfom ke pompuan doktor?? Kalau pompuan bole la beli baju pink-pink kaler.. hehe.

Doktor tu pun scan .. scan.. dan.. scan.. Rasanya konfom pompuan ni. Tak nampak pun dia punye telor. Hahaha.. Lepas ni apa lagi shoping kaler pink pink je la.. kuikuikui!

Sebenonya aku tak kisah dapat baby pompuan atau lelaki. Cuma aku risaukan anak bujang aku sorang tu.. Takde kawan lelaki. Dah la sepupu-sepupu dia yang lebih kurang sebaya dengan dia kebanyakannya pompuan. Dah tu bab main-main pun dia lebih prefer main dengan kaum hawa dan main permainan kaum hawa ni. Tu yang aku risau tu.. huuhuhu...

3 comments:

I want to lose weight said...

Anak aku 4 org sepupu.. sumer pompuan..

Ni nak dapat adik.. pompuan gak..

linda said...

aku ada 24 orang anak buah.. 16 orang pompuan.. 8 org lelaki. Yg 8 org ni semua dah besar2.. ada yg kecik pun umur baru nk masuk 2 thn. So nak tak nak anak bujang aku kena main ngan sepupu2 pompuan.

iswatie "colours of life" said...

wahhh..dah nak masuk 3 jugak yer