SELAMAT DATANG KE MELLIFERA-ROSA

fail penting pid korapppp!!!

salammmm...

dah berbulan-bulan blog aku tak berupdate kan
bukan takde cite.. byk cite.
ni nak kasi satu cite..

file excel aku CORRUPT!!!!!!!!!!!!
satu file hape pun tak boleh bukak
giler sungguh!
dah la file data user, graf, report bulanan semua aku buat dlm excel
alih2 semua file yg menggunakan excel corrupt!
yang buat aku bertambah giler..
file backup pun corrupt!
pening weiiii... rasa nak hantuk kepala je ni!

dah macam2 cara aku try..
mr google pun x dapek nak nolong..

dah ujung tahun ni.. sat gi mesti depa minta laporan tahunan..
mane aku nak cekau.. takkan aku nak kira satu-satu manually..
giloss.. mau migrain aku!

1 comment:

I want to lose weight said...

aku dah lama tak pernah buat pengiraan :))
sumer main hafal je tau...