SELAMAT DATANG KE MELLIFERA-ROSA

so oily

Selepas dua minggu, apakah hasilnyerrr..????

...... adalah sangat berminyak

Kenapa?? Kenapaaa?? Kenapaaaaa???

Uwaaaa sape bole tolong jawab???

macik leha.. tolong jawab!

uwaaaa .. semakin hodoh rasanyer..___.. yang sememangnyer dah hodoh!

sape nak minyak goreng ayam??


Gambar2 di atas di amik oleh budak yang sama tau..

ni la budaknyer..!


1 comment:

leigh A said...

hehahe lawak hang ni dunn la panic, tu nama dia detox , org buang toxic, apa saja kat dlm muka yng tak bersih tu kan dikeluarkan depend kat org tu , macam aku dia gelupas, macam si zalia dia jerawat, tak pa tu, keep continue ja, nanti lama2 hang kan rasa perubahan kulit hang dari teruk jadi elok, mula memang la hodoh hahaha, sbb benda kotor keluar dari muka, cam aku kulit gelupas, huduh la gaks but lama2 ok la , depend atas kulit org tu, yng pasti aku dah apply 700 herba dan spirulina kat muka aku, sure la ada kesan. tu kira healing crisis nama dia. apa2 pun dia kan kasi kulit kita back to baby, nak cepat boh buih2 banyak2 but tu la ekonomi la tak mengizinkan.